Nyheter

Velkommen til påsketrav på Momarken!

artikkelbilde HER kan dere lese annonsen for bordbestilling vedr. 6. april- som er skjærtorsdag. Det første løpet starter kl. 15.30. Før den tid vil det også være et ponniløp. Dørene åpnes kl. 12.30, både i Restaurant Karjolen og i Den Gamle Restaurant. Velkommen !  

Velkommen til årets hesteutstilling på Momarken

artikkelbilde HER kan du få info. om årets utstilling!  

V75 stevnet på Momarken 18. mars utsettes noe!

Grunnet vanskelige baneforhold, er det besluttet at stevnet utsettes noe. De fire første løpene vil nå gå som de fire siste. Det første løpet blir V75 avd. 1, dette starter som planlagt kl. 16.20. V75 og V5 løpene går altså som oppsatt, men V4 løpene går som dagens fire siste. Dette til info. Med hilsen Momarken Toto AS  

Velkommen til Unionskampen på Momarken lørdag 18. mars!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt store V75 stevne lørdag 18. mars.Det har blitt et knallprogram som du må lete lenge etter. I flere av løpene må hesten ha over 1000 poeng for i det hele å komme med i løpet! Det er sjelden kost! I programmet finner du mye nyttig stoff, ikke minst vedr. bordbestilling. Velkommen til en topp travdag på Momarken!  

Banen stengt for trening!

Grunnet vanskelige vær og baneforhold, stenges løpsbanen fra og med i ettermiddag og utover neste dag ( tirsdag ). Ny avgjørelse tas i morgen kl. 12.00. Dette til info. Med hilsen Momarken Toto AS  

Velkommen til lokalkjøring på Momarken lørdag 11. mars!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for dette stevnet!  

Husk bordbestilling til Unionskampen 18. mars!

artikkelbilde HER kan du bestille bord til Unionskampen!  

Unionstravet nærmer seg!

artikkelbilde HER kan du lese en av annonsene opp mot dette stevnet 18. mars. Vi takker våre partnere som igjen stiller opp som våre løpssponsorer.Bordbestilling skjer via Eventim.no . Infomail: reservasjon@epnorge.no  Det første av 12 løp starter kl. 14.45. Vi kan også by på ponniløp denne dagen. Endelig starttidspunkt er ikke satt, men det kan bli 13.30. Følg med - og hold av dagen!  

Velkommen til trav på Momarken onsdag 8. mars kl. 12.20!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt lunsjstevne onsdag 8. mars. Vi kan by på åtte løp og både V4 og V5 spill. Spillehallen er åpen for publikum, og her finner du både kiosk og totoluke. Velkommen!  

Husk innmelding til Sølvkjøring på Momarken innen 5.3.23 kl. 20.00!

11. mars inviterer Skiptvet Travselskap og Lyseren Travselskap til lokalkjøring på Momarken.  HER kan du se hvilke løp du kan melde til!  

Velkommen til lunsjtrav på Momarken onsdag 1. mars kl. 12.20!

HER kan du lese vårt program for lunsjstevne onsdag 1. mars. Vi kan by på både V4 og V5 spill, og det første av syv fine løp, starter kl. 12.20. Spillehallen er åpen, og her finner du både kiosk og spilleluke. Velkommen!  

Velkommen til lunsjtrav på Momarken onsdag 22. februar kl. 12.20!

artikkelbilde HER kan du lese programmet vårt for onsdag 22. februar. Da er det igjen klart for syv løp og lunsjtrav. Vi kan by på både V4 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 12.20. Spillehallen er åpen for publikum. Her er både kiosk og totoluke åpen. Velkommen!  

Lunsjtrav på Momarken onsdag 8. februar

artikkelbilde Onsdag 8. februar er det igjen klart for et lunsjtrav stevne på Momarken. Det er syv løp på programmet, og vi kan friste med både V4 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 12.20. Vi holder spillehallen åpen. Her vil det være enkel servering. Stallkroa er også åpen. HER kan du lese programmet. Velkommen til Momarken onsdag 8. februar.  

Fredagskvelden på Momarken?

artikkelbilde Nok en gang kan vi invitere til en trivelig fredag på Momarken. Her tilbyr vi sport, spill og spenning- samt god mat og hyggelig stemning. Trav er best " live " og det får dere her hos oss. Vi har 8 løp på programmet. Det første starter kl. 18.55. Før den tid har vi også et ponniløp som sendes i vei kl. 18.30. HER kan dere lese programmet for kvelden- velkommen!  

Fredagstrav på Momarken!

artikkelbilde Fredag 27. januar kan vi ønske velkommen til travstevne på Momarken. Det første løpet starter kl. 18.30. Vi har ni fine løp på programmet, og kan by på både V65 og V5 spill.Restauranten og Stallkroa er åpne. HER kan du lese programmet. Velkommen skal du være!  

Lunsjtrav på Momarken onsdag 18. januar kl. 12.20!

artikkelbilde Momarken inviterer til trav på Momarken onsdag 18. januar. Vi har seks løp på programmet og kan tilby et spennende V4 spill.Det første løpet starter kl. 12.20. Det sjette og siste kl. 14.05. Dermed blir det " live " trav på under to timer. Under dette stevnet holder vi restauranten stengt, men spillehallen er åpen. Her serveres det enkle retter, og en totoluke er også åpen. Det kan også nevnes ...  Les mer

Banen stengt mandag 9. januar

Grunnet vanskelige baneforhold holdes banen stengt idag mandag. Dette til info. Momarken Toto AS  

Kveldens travstevne er flyttet!

Momarken skulle hatt arrangert travstevne i kveld. Gjelder altså søndag 8. januar. Grunnet vanskelige vær og baneforhold, er dette stevnet flyttet til Bjerke. Første løp kl. 18.15. Dette til info. Momarken Toto AS  

Velkommen til årets første travstevne!

artikkelbilde Så er det klart for årets første travstevne på Momarken. Søndag 8. januar ruller sulkyhjulene igjen på Momarken. HER kan du lese programmet. Det første løpet starter kl. 18.15. Før den tid har vi også et ponniløp kl. 17.45. Vi har lagt julefreden bak oss, så nå er det bare å sette fart og møte opp på trav " live ". Velkommen!  

Venter mye snø på Momarken onsdag!

Grunnet forventet mye snø i Indre Østfold i morgen onsdag, vil banen være stengt denne dagen for trening. Dette gjelder hvis det forventede været slår til. Banen vil bli jobbet med igjen når det blir lyst på torsdag. Dette til info. Momarken Toto AS  

Velkommen til romjulstrav på Momarken!

artikkelbilde Tradisjonen tro arrangerer Momarken V75 stevne i romjula. Denne gang på 3.juledag. Det første løpet starter kl. 18.38. Før den tid har vi et ponniløp kl. 17.50. På denne løpsdagen kjører vi bl.a. tre flotte minneløp. Denne gang ærer vi Thor Østby, Kaare Krosby og A.J.F. Haneborg. Vi kan tilby 9 fine løp, og restauranten kan by på en velsmakende buffet. Det er bare å bestille bord. HER kan du le...  Les mer

Velkommen til Momarken søndag 18. desember!

artikkelbilde HE R kan du se vårt program for søndag 18. desember. Da er det nytt førjulstrav med 8 fine løp. Vi kan tilby fyldige felter og et spennende V65 og V5 spill. Restauranten har julemat på menyen, og her kan du også se VM finalen i fotball på storskjerm tidligere på ettermiddagen. Det første løpet starter kl. 19.15. Før den tid har vi også et ponniløp. Det slippes avgårde kl. 18.48. Velkommen til e...  Les mer

Velkommen til romjuls V75 tirsdag 27. desember!

artikkelbilde HER kan du lese annonsen.Sett av 3. juledag til tradisjonelt romjulstrav på Momarken. En rekke storløp står på programmet denne desember kvelden. Velkommen skal dere være!  

Velkommen til førjulstrav på Momarken torsdag 8. desember!

artikkelbilde Desember er tid for trivelig førjulstrav på Momarken. Sett av torsdag 8. desember til et Momarken besøk. Her blir det spennende travløp, julemat og julestemning. Det første løpot starter kl. 18.55, og vi kan tilby både et V65 og et V5 spill. Velkommen skal dere være- HER kan du lese programmet!  

Fotball og trav på Momarken!

artikkelbilde På Momarken søndag 27. november kan du velge mellom fotball eller trav. HE R kan du lese litt mer info. vedr. dette.  

Søndag 27. november på Momarken- fotball og trav hånd i hånd!

artikkelbilde På Momarken søndag 27. november kan du velge mellom fotball eller trav. Denne løpsdagen er restauranten forbeholdt VM i fotball og gjester som ønsker å følge disse kampene.  Kroatia mot Canada begynner kl. 17.00. Storkampen mellom Spania og Tyskland sparkes i gang kl. 20.00. Publikum til travstevnet ønskes velkommen til spillehallen inkl. puben, Her serveres det enkle retter og totoluka er...  Les mer