Nyheter

Fotball og trav på Momarken!

artikkelbilde På Momarken søndag 27. november kan du velge mellom fotball eller trav. HE R kan du lese litt mer info. vedr. dette.  

Søndag 27. november på Momarken- fotball og trav hånd i hånd!

artikkelbilde På Momarken søndag 27. november kan du velge mellom fotball eller trav. Denne løpsdagen er restauranten forbeholdt VM i fotball og gjester som ønsker å følge disse kampene.  Kroatia mot Canada begynner kl. 17.00. Storkampen mellom Spania og Tyskland sparkes i gang kl. 20.00. Publikum til travstevnet ønskes velkommen til spillehallen inkl. puben, Her serveres det enkle retter og totoluka er...  Les mer

Førjulskveld på Momarken?

artikkelbilde Momarken er stedet for både spennende og trivelige førjulskvelder! Her kan du oppleve travløp " live " samtidig som du koser deg med nydelig julemat? Hvorfor ikke legge julebordet hit? Eller ta med deg en vennegjeng? Vi kan også nevne at dette også gjelder søndag 27. november. Tradisjonen tro arrangerer vi romjuls V75 3. juledag. Sett av kvelden til et koselig Momarken besøk" HER  kan du lese...  Les mer

Starte i Oaks-Bonus på Momarken søndag 27. november?

artikkelbilde Momarken kjører to Oaks-Bonus løp med 50.000 til vinneren på vår løpsdag 27. november. Innmelding innen tirsdag morgen 22. november. Som kjent er disse løpene for 4-årige norskfødte varmblodshopper og 4-års kaldblodshopper. En forutsetning for innmelding er at alle innskudd er betalt. HER kan du se hvilke varmblodshopper som kan meldes, og HER de kalde. Håper på to fine løp!  

Velkommen til Momarken torsdag 10. november kl. 18.55!

artikkelbilde Torsdag denne uka ruller sulkyhjulene igjen på Momarken. Åtte løp står på programmet, og vi kan by på både V65 og V5 spill. Vi har også et ponniløp på programmet. Det starter kl. 18.15.Restauranten, med totoluker, er åpen. HER kan du lese programmet. Velkommen til et trivelig Momarken stevne i november!  

Velkommen til travstevne onsdag 2.november!

artikkelbilde HER kan du lese vårt program for onsdag 2. november. Vi kan tilby 8 fine løp med Damegruppas Dobbel som våre hovedløp denne kvelden. Onsdag er det både V65 og V4 spill. Restauranten er åpen inkl. totoluker. Det første løpet starter kl. 17.45 og første avdeling av V65 spillet kl. 18.30.  

Våre Rosa sløyfe aktiviteter

artikkelbilde Som kjent har MomarkenToto AS en offisiell støttespiller avtale med Kreftforeningen-Brystkreftforeningens  Rosa sløyfe-aksjon. Det har vi hatt i mange år. HER kan du lese om våre aktiviteter dette året, og da med vekt på vårt V75 stevne lørdag 22. oktober.I tillegg skal vi ha en temakveld her på Momarken fredag 21. oktober. Se annonse for dette et annet sted på vår nettside og på våre facebook...  Les mer

Velkommen til Momarken lørdag 22. oktober!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt store V75 stevne lørdag 22. oktober. Denne dagen arrangeres en rekke store løp med Norsk Oaks i spissen. Dessuten skal N.M. i monte avgjøres etter tre løp.I programmet, samt på andre steder på nettsiden vår og facebook, finner du ytterligere info. om bordbestilling, fredags arrangement og mye mer. Velkommen er dere!  

Velkommen til vårt flotte stevne lørdag 22. oktober!

artikkelbilde HER kan du lese om noe av det som skjer under vårt V75 stevne lørdag 22. oktober. Det er bare å sette av dagen til et Momarken besøk. Bestill bord i god tid. Det meste finner du i vedlagte V75 brosjyre. God fornøyelse!  

Velkommen til temakveld på Momarken fredag 21. oktober kl. 19.00!

artikkelbilde HER kan du lese annonsen for vår temakveld på Momarken fredag 21. oktober. Dette er et arrangement i regi av Veikle Balder og Momarken Toto AS. Dette blir trivelig - velkommen!  

Flott travstevne på Momarken søndag 9. oktober!

artikkelbilde Søndag 9. oktober kan vi innvitere til et spennende travstevne på Momarken. På denne dagen kjører vi bl.a. kval. til Norsk Oaks for 3-årige hopper -  kalde og varme. De skal kjempe om en plass i finalene som går på vårt V75 stevne lørdag 22. oktober. Her er det 300.000 til vinnerne, men det er gode penger å kjøre om også i kval.løpene. Det er hele 10 løp på programmet og vi kan by på V65, V5 og...  Les mer

Rallycross på Momarken lørdag 1. oktober 2022!

artikkelbilde Kommende lørdag 1. oktober er det rallycross på Momarken travbane. Av den grunn stenges banen for trening den dagen. Åpen på vanlig måte fredag og søndag. Dette til info. Momarken Toto AS  

Velkommen til nytt travstevne på Momarken mandag 26. september!

artikkelbilde HER ksn du lese programmet for vårt travstevne mandag 26. september. Vi kan by på syv fine løp og både V65 og V5 spill. Restauranten er åpen og her kan du få et smakfullt måltid imens du følger spennende travløp. Det første løpet starter kl. 18.55, Velkommen skal du være!  

Trekampen - ponni løp og ponni aktiviteter på Momarken søndag 25. september!

Grunnet dette er banen stengt for trening søndag 25. september. Dette til info. Med hilsen Momarken Toto A.S.  

Velkommen til søndagstrav 18. september!

artikkelbilde HE R kan du lese programmet for vårt stevne søndag 18. september. Det første løpet starter kl. 18.15. Før den tid har vi også et ponniløp kl. 17.45. Vi kan tilby 8 fine løp, og restauranten er åpen. Ta deg en Momarken tur og opplev trav " live ". Velkommen skal du være!  

Gjenstående hopper til Norsk Oaks 2022

artikkelbilde Søndag 9. oktober kjøres kval.løpene til Oaks finalene. Som kjent arrangeres disse under vårt V75 stevne lørdag 22. oktober. Innmelding til kval.løp innen tirsdag 4. oktober 8.30. Her kan du se hvilke hopper som fortsatt står inne i løpene, og som dermed kan meldes til kval.løpene. HER er de varme og HER er de kalde.  

Hekla Ridehest stevne kommende helg!

Grunnet rideheststevne her på Momarken lørdag 10. og søndag 11. september, vil banen være stengt for trening de to dagene. Dette til info. Med hilsen Momarken Toto AS  

Velkommen til trav på Momarken fredag 2. september kl. 18.00!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt stevne kommende fredag. Vi kan tilby 8 fine løp på denne dagen som er Skiptvet Travselskaps dag på banen. Restauranten er åpen, det er bare å kose seg med spennende travløp og god mat. Etter stevnet blir det " fredagspils " i restauranten. Velkommen!  

Velkommen til Barnas og Dyras dag på Momarken søndag 28. august - fra kl. 16.00!

artikkelbilde HER kan du lese annonsen for Barnas og Dyras dag !  

Velkommen til travstevne og Barnas og Dyras dag på Momarken søndag 28. august

artikkelbilde Kommende søndag 28. august kan vi ønske velkommen til nok et travstevne på Momarken. Det første løpet starter kl. 18.15. Vi har 8 fine løp på programmet. Før den tid har vi et ponniløp kl. 17.45. Dette er også Barnas og Dyras dag på travbanen. Se egen annonse vedr. dette. HER kan du lese programmet for dagen. Velkommen!  

Velkommen til travstevne på Momarken torsdag 11. august!

artikkelbilde Det første løpet starter kl.18.32. Før den tid har vi også et ponniløp kl. 17.53. Vi kan tilby ni fine løp og både V65 og V5 spill. Restauranten og totolukene er åpne.HER kan du lese programmet. Velkommen skal dere være!   

Velkommen til trav på Momarken torsdag 28. juli!

Torsdag 28. juli kan vi by på trav på Momarken. Ni fine løp og både V65 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 18.30. Før den tid har vi et ponniløp kl. 17.30. Restauranten er åpen, det samme er totolukene. HER kan du lese programmet. Velkommen!  

Velkommen til søndagstrav på Momarken 17. juli!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt søndagstrav 17. juli. Det første løpet starter kl. 18.15. Før den tid har vi et ponniløp kl. 17.30. Ta deg en sommerkveld på Momarken. Sport, spill og spenning - samt litt godt og spise og drikke. Velkommen!   

V75 på Momarken 2. juli - her er programmet!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt V75 stevne lørdag 2. juli. Merk at det første løpet starter kl. 19.15. Ni flotte løp både sportslig og spillemessig. Se ellers annonse vedr. bordbestilling i programmet. Velkommen!  

Velkommen til V75 stevne på Momarken lørdag 2. juli kl. 19.00

artikkelbilde Lørdag 2. juli er det klart for sommerens V75 stevne på Momarken. Denne gang er løpene lagt til kvelden, og det første løpet starter kl. 19.15. Vi kan by på en meget spennende løpsdag med minneløpene til Per Rakkestad, Holm Holmsen og Ole Uttisrud som hovedløp. Travmuseet er åpent fra 17.30 til 19.30. Vel verdt et besøk. Restauranten byr på en velsmakende sommerbuffet, og utendørs blir det noe...  

Familiedag på Momarken søndag 3. juli!

artikkelbilde Trømborg Travlag arrangerer familiedag på Momarken søndag 3. juli. HER kan du lese annonsen - velkommen er du!  

Kuskematchen - 2. juli ( V75 stevne ) avgjøres det!

artikkelbilde HER kan du lese resultatene eller fire av fem stevner. På vår løpsdag 16. juni vant forøvrig begge deltakerne ett løp hver. Stillingen før det siste tellende stevne, V75 lørdag 2. juli, er at Oleg har 159 poeng, Gunnar 139. Når vi vet at det bl.a. gis 19 poeng for en seier, ser vi raskt at dette slett ikke er avgjort. Vi håper begge får mange oppsitt den 2. juli.... Takk også til både deres og...  

Sommertrav på Momarken!

artikkelbilde HER kan du se hvilke dager vi har travstevner på Momarken i sommer. Sett av litt tid til et besøk. Trav er best " live ". Følg ellers med på vår nettside eller våre facebook sider. Velkommen til trivelig sommertrav!