Nyheter

Velkommen til travstevne på Momarken torsdag 11. august!

artikkelbilde Det første løpet starter kl.18.32. Før den tid har vi også et ponniløp kl. 17.53. Vi kan tilby ni fine løp og både V65 og V5 spill. Restauranten og totolukene er åpne.HER kan du lese programmet. Velkommen skal dere være!   

Velkommen til trav på Momarken torsdag 28. juli!

Torsdag 28. juli kan vi by på trav på Momarken. Ni fine løp og både V65 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 18.30. Før den tid har vi et ponniløp kl. 17.30. Restauranten er åpen, det samme er totolukene. HER kan du lese programmet. Velkommen!  

Velkommen til søndagstrav på Momarken 17. juli!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt søndagstrav 17. juli. Det første løpet starter kl. 18.15. Før den tid har vi et ponniløp kl. 17.30. Ta deg en sommerkveld på Momarken. Sport, spill og spenning - samt litt godt og spise og drikke. Velkommen!   

V75 på Momarken 2. juli - her er programmet!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt V75 stevne lørdag 2. juli. Merk at det første løpet starter kl. 19.15. Ni flotte løp både sportslig og spillemessig. Se ellers annonse vedr. bordbestilling i programmet. Velkommen!  

Velkommen til V75 stevne på Momarken lørdag 2. juli kl. 19.00

artikkelbilde Lørdag 2. juli er det klart for sommerens V75 stevne på Momarken. Denne gang er løpene lagt til kvelden, og det første løpet starter kl. 19.15. Vi kan by på en meget spennende løpsdag med minneløpene til Per Rakkestad, Holm Holmsen og Ole Uttisrud som hovedløp. Travmuseet er åpent fra 17.30 til 19.30. Vel verdt et besøk. Restauranten byr på en velsmakende sommerbuffet, og utendørs blir det noe...  

Familiedag på Momarken søndag 3. juli!

artikkelbilde Trømborg Travlag arrangerer familiedag på Momarken søndag 3. juli. HER kan du lese annonsen - velkommen er du!  

Kuskematchen - 2. juli ( V75 stevne ) avgjøres det!

artikkelbilde HER kan du lese resultatene eller fire av fem stevner. På vår løpsdag 16. juni vant forøvrig begge deltakerne ett løp hver. Stillingen før det siste tellende stevne, V75 lørdag 2. juli, er at Oleg har 159 poeng, Gunnar 139. Når vi vet at det bl.a. gis 19 poeng for en seier, ser vi raskt at dette slett ikke er avgjort. Vi håper begge får mange oppsitt den 2. juli.... Takk også til både deres og...  

Sommertrav på Momarken!

artikkelbilde HER kan du se hvilke dager vi har travstevner på Momarken i sommer. Sett av litt tid til et besøk. Trav er best " live ". Følg ellers med på vår nettside eller våre facebook sider. Velkommen til trivelig sommertrav!  

Velkommen til travstevne torsdag 16. juni!

artikkelbilde Torsdag 16. juni er det igjen klart for trav på Momarken. Det første løpet starter kl. 18.55. Før den tid har vi bl.a. et ponniløp som starter kl. 18.10. HER kan du lese programmet for denne kvelden. Vi har åtte fyldige og fine løp denne dagen, som forøvrig er Skjeberg og Berg travselskaps dag. Velkommen til trivelig sommertrav på Momatken!  

Rallycross på Momarken neste helg!

artikkelbilde Hei! Fredag 17. til søndag 19. juni er det rallycross på Momarken. Banen stenges dermed for trening fra fredag kl. 12.00, samt lørdag og søndag. Dette til info. Momarken Toto AS  

Kuskematchen - resultater etter tre av fem stevner!

artikkelbilde HER kan du lese resultatet etter tre av fem løpsdager. Oleg vant to løp, og rykket litt ifra. Dog ikke så mye, siden Gunnar hadde flere gode plasseringer. Nye muligheter blir på vår løpsdag 16. juni.  

Velkommen til travstevne på Momarken i pinsen!

artikkelbilde Søndag 5. juni er det nytt travstevne på Momarken. Vi har 9 fine løp på programmet og det første starter kl. 18.15. Vi kan by på både V65 og V5 spill. Restauranten og Stallkroa er åpne. Velkommen til trivelig trav på Momarken kommende søndag! HER kan du lese programmet.  

Velkommen til Kala Travpark onsdag 25. mai!

artikkelbilde Forrige gang det var totostevne på Kala Travpark var i august 2019. Etter en lei pandemi er Kala gjengen igjen klar for et stevne. Onsdag 25. mai kan vi anbefale et besøk på den trivelige banen i Sarpsborg. Det er seks løp på programmet, og vi kan tilby både V65 og V4 spill.Det første løpet starter kl. 18.30. HER kan du lese programmet.Velkommen skal du være!  

Kuskematchen fortsetter!

artikkelbilde Nå er det blitt kjørt tre nye løp. Det skjedde i går 18. mai. De skulle kjørt fire løp, men en strykning gjorde at det ble tre. Det ble ingen seier på de to karene, men brukbare plasseringer. Oleg var skarpest og har tatt en liten ledelse med 67 poeng kontra Gunnars 53. Det er mange muligheter igjen. Neste gang møtes de på søndag 5. juni. HER er resulatet så langt.  

Gunnar vs Oleg - resultat etter første løpsdag!

artikkelbilde Her er resultatet sammenlagt etter Momarkens uhøytidelige kuskematch mellom Gunnar Austevoll og Per Oleg Midtfjeld. Torsdag 12. mai kjørte de tre felles løp, og poengstillingen kan ikke være jevnere: 37 poeng til begge! Konkurransen fortsetter onsdag 18. mai. Da skal de kjøre fire felles løp. Spenningen er stor - hvem av de tar ledelsen? Eller  vil det fortsatt være uavgjort etter den andre...  Les mer

18. mai - nytt travstevne på Momarken!

artikkelbilde Dagen etter dagen.... nemlig 18. mai er det nytt travstevne på Momarken. Det første løpet starter kl. 17.45. Det er både V65 og V4 spill. HER kan du lese programmet. Restauranten er åpen, det samme er Stallkroa og totoluker. En maikveld er trivelig på Momarken - velkommen!  

Hesteutstilling på Momarken lørdag 28. mai!

artikkelbilde Hei! Lørdag 28. mai er det igjen klart for en hesteutstilling på Momarken. 93 hester er påmeldt. Det betyr at hele hesteringen vil bli benyttet. Dette fører til noe begrensede treningsmuligheter på banen. Løpsbanen er åpen, men det vil naturlig nok være få ledige påselingsbokser. Dette til info. Med hilsen Momarken Toto AS  

Nytt travstevne på Momarken torsdag 12. mai!

artikkelbilde Torsdag 12. mai ruller igjen sulkyhjulene på Momarken. Vi kan tilby 8 fine og fyldige felt, men både V65 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 18.55.Restauranten og Stallkroa er åpne. Velkommen til en trivelig maikveld på Momarken. HER kan du lese programmet.  

Velkommen til travstevne 4. mai!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt stevne onsdag 4. mai. Det er syv løp på programmet, og vi kan tilby både V65 og V4 spill. Det første løpet starter kl. 18.05. Restauranten og Stallkroa er åpne. Har du lyst på et par timer med trav " live " er Momarken onsdag det rette stedet. Velkommen!   

Nytt travstevne på Momarken onsdag 27. april!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt travstevne onsdag 27. april. Det første løpet starter kl. 17.40. Merk tiden! Vi kan tilby både et spennende V65 spill samt en V4 omgang. Restauranten er åpen og vi sier velkommen til alle!  

Ridestevne på Momarken 5-8. mai 2022!

artikkelbilde Hekla har ridestevne på Momarken dagene 5 til og med søndag 8. mai. Banen stenges for trening fra og med kl. 15.00 torsdag 5. mai. Dette til info. Momarken Toto AS  

Rallycross på Momarken lørdag 30. april - 1. mai

artikkelbilde Hei! Helgen lørdag 30. april og søndag 1. mai stenges banen for trening. Dette til info. Med hilsen Momarken Toto AS  

Beretning og regnskap 2021

HER kan du lese Beretning og regnskap for 2021  

Valgkomiteens forslag til nytt styre i Momarken selskapene

Vedlagt valgkomiteens forslag. Det kan du lese HER  

Oaks-Bonus på Momarken torsdag 14. april - disse kan meldes!

artikkelbilde Torsdag 14. april kjører vi et Oaks-Bonus løp for 4-årige kaldblods hopper på Momarken. Det er 50.000 samt sølvpokal til vinneren.Vedlagt ei liste over hester som kan meldes til løpet. Den finner du HER . Innmelding innen fredag 8. mars kl. 8.30.  

Momarken kontoret stengt onsdag 6. april!

Grunnet seminar er kontoret stengt onsdag 6. april. Dette til info. Momarken Toto AS  

Påsken på Momarken!

artikkelbilde Påsken betyr også trav på Momarken. Etter to år uten trav, er vi igjen klare for spennende trav på Momarken. I år starter vi opp Skjærtorsdag. Portene åpner kl. 13.00 og det første løpet starter kl. 15.20. Restauranten tilbyr en smakfull buffet. Den Gamle Restaurant er åpen, dog noe redusert plass. Så forsetter vi med trav 2. påskedag. Da starter det første løpet kl. 18.15  

Rally på Momarken lørdag 16. april!

artikkelbilde Lørdag 16. april er det rallycross på Momarken travbane. Dermed er banen stengt for trening denne dagen. Momarken Toto AS