Spennende Løpskveld på Momarken Travbane - 2. juli

Skrevet av Momarken Travbane,  01.07.2024
Artikkelbilde

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en fantastisk løpskveld på Momarken Travbane i morgen, 2. juli! Forbered dere på en kveld fylt med spenning og underholdning med hele 8 totalisatorløp. I tillegg vil vi ha spill sammen med Solvalla, noe som gjør kvelden enda mer spennende.

Program for kvelden: Første løp starter kl. 19.00, men sørg for å komme tidlig for å få med deg både mønstringsløpet og prøveløpet som går før hovedløpene. Det blir en flott oppvarming til kveldens høydepunkter. Les kveldens program HER

Mat og drikke: Ingen travkveld er komplett uten noe godt å spise og drikke. Vi har flere gode alternativer for våre gjester:

  • EventPartner: Holder grillen varm og serverer smakfulle grilltallerkener i spillehallen. Nyt en saftig grillmiddag mens du følger med på løpene.
  • Kafè M: Ligger i stallsvingen og tilbyr et utvalg av gode måltider. Perfekt for en rask pause mellom løpene. Se menyen HER

Dette blir en kveld full av fart, spenning og hyggelige opplevelser for hele familien. Ta med venner og familie og opplev travsport på sitt beste på Momarken Travbane.

Praktisk informasjon:

  • Dato: 2. juli
  • Tid: 19:00 (mønstringsløp og prøveløp før hovedløpene)
  • Sted: Momarken Travbane

Vi ser frem til å se deg på Momarken Travbane for en uforglemmelig kveld med travsport, god mat og strålende stemning!