Februar

Alle gode ting er tre?

Artikkelbilde B.B.S. Sugarlight matches nå mot en ny start i Steinlagers Æresløp. Fredrik Solberg kan fortelle til Momarken at dagens veterinærsjekk tilsa at alt...  Les mer

Suksess for amatørstallen på Momarken!

Artikkelbilde Tirsdag denne uka kom to av vinnerne fra amatørstallen på Momarken. Bianca Sisa var ute i sin fjerde start for året, og nok en gang ble det seier....  Les mer

Velkommen til travstevnet på Momarken torsdag 22. februar kl. 12.30!

Artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt Dagens Rett stevne torsdag 22. februar. Det første løpet starter kl. 12.45, og vi tilbyr både V4 og V5 spill. S...  Les mer

Vinneren av Nappar'n løpet 13. februar!

Artikkelbilde Tirsdag denne uka kjørte vi bl.a. Nappar'n's løp. Premiene i løpet var gitt av hestens eiere, Bjørg Aune og Bjørn Liseter. Vi takker for et fint...  Les mer

Banen stenges resten av mandag 12. februar!

Grunnet snøvær og morgensdagens travstevne, stenges løpsbanen fra 13.00 mandag 12. februar. Åpnes igjen kl. 8.00 tirsdag 13. februar. Momarken Toto...  Les mer

Velkommen til travstevne tirsdag 13. februar kl. 18.30!

Artikkelbilde HER kan du lese travprogrammet for vårt stevne tirsdag 13. februar. Nok en gang fyldige og fine felter. V65 runden ruller igang fra dagens første l...  Les mer

Velkommen til travstevne tirsdag 6. februar kl. 18.30!

Artikkelbilde HER finner du programmet vårt for tirsdag 6. februar. Det første løpet starter kl. 18.55, noe som også er første avdeling av V65 spillet. Vi tilbyr...  Les mer