Artikkelbilde
Kjeld Henning Sandem. Foto: Hesteguiden.com.

Tanker rundt et nyinnstiftet utslagningsløp er blant ingrediensene i sportsjef Kjeld Henning Sandems leder.

MOMARKEN FESTIVALEN FORTSETTER…..
Så har vi kommet frem til festivalens andre dag. I går var det åpning av den første Momarken festivalen samt et spennende V75 stevne. Ta deg tid til et besøk på festivalen og avslutt en trivelig helg med sport, spill og spenning her på travbanen. I programmet kan du lese om alt som skjer på festival området.

MOMARKEN ARENAS UTSLAGNINGSLØP ER NYTT AV ÅRET
I dag kan vi tilby et nytt løp på Momarken. En vinner av både kvalifisering og finale tar med seg hele kr. 95.000! Litt rart at ikke disse løpene ble helt fulltegnet, men tilbud av løp er kanskje i overkant om dagen? Uansett, takk til dere som starter og lykke til i løpet!

FINALER I HOPPESERIENE
I kveld kjøres også finalene i Cromwell og Mørtvedt Jerkelds Hoppeserier. Som et ledd i satsning på hoppeløp har vi i vinter og vår kjørt ulike kvalifiserings løp. Hvem stikker så av med kr. 40.000 samt gratis sprang og føllavgift med de to flotte hingstene? Fireårige Wik Ida blir min favoritt blant de kalde, og Hamre hoppa Mrs.Mrs.Jones blir ikke lett å slå i det andre finaleløpet. Vi vil for øvrig rette en stor takk til eierne av de to avlshingstene for den flotte gaven!

GRENSEKOMITEEN VÄRMLAND – ØSTFOLD
har lagt et sommerlig styremøte med påfølgende middag til Momarken i dag. De er også sponsor til et av våre løp. Vi håper dere får en trivelig kveld her sammen med oss.

VI HÅPER ALLE FÅR EN HYGGELIG SØNDAGS KVELD HER PÅ MOMARKEN TRAVBANE!