Skrevet av KHS,  03.06.2014
Artikkelbilde
Kristine Lier - her på Lindys Starfighter på Kala i 2013

B.B.S. Sugarlight og Fredrik Solberg har, med rette, fått mye oppmerksomhet i det siste. Her er en annen solskinnshistorie fra amatørenes verden....

Per Arvesen fra Trøgstad er en velkjent amatør på våre travbaner. Han er ikke redd for å dra på langturer med sine travere. Noen ganger vender han hjem med gode plasseringer, andre ganger ikke. Etterhvert har også datteren Kristine tatt del i både trening og ikke minst som montèrytter. Dette etter mange år i ponnimiljøet. Kristine, som fyller 18 år om ei uke, red sitt første løp i 2012. Etter det ble det 17 løp i 2013 og 8 løp i år uten seier, før hun for kort tid siden satt seg opp i sadelen på Ara Faks i et kval. løp til Rappfots Æresløp på Sørlandets Travpark. Der fikk de en flott andreplass på tiden 1,25,1. Dermed var Ara Faks, som Kristine leier, klar for finalen på Bergen Travpark lørdag 31. mai. Dette løpet, som er det største montèløpet for kaldblods her i landet, vant de like godt! 50.000,- fikk de med seg og tiden i dette løpet ble også gode 1,25,1. Vi går ut fra at turen hjem gikk ganske lett. Vi gratulerer alle med den flotte seieren!