Nyheter - Momarken travbane

Nyheter

Velkommen til Kala Travpark søndag 12. august!

artikkelbilde Så er det igjen klart for årets totostevne på Kala Travpark, Sarpsborg. Søndag 12. august kan vi by på syv fine løp og et meget interessent V5 spill. Det første løpet starter kl. 15.00, men møt gjerne opp i god tid. HER kan du lese programmet. Velkommen!  

Vel blåst!

artikkelbilde Så er ponnilandsleiren 2018 over. Etter at den ble utsatt, grunnet Salmonella trusselen, klarte arrangøren å gjennomføre den nå sist helg. Mange frivillige har gjort en flott jobb, med Kristin Strøm i spissen. Store stemning, flott vær og mange gode prestasjoner. På bildet ser vi vinneren av Momarken Travbanes løp, Ruffs Mo og Mari Pallin Mjøen. Vi gratulerer vinnerne og sier vel blåst!  

Velkommen til ponnilandsleiren 2018!

artikkelbilde Da kan vi ønske velkommen til årets ponnilandsleir. Den skulle vært i juni, men av årsaker som alle vet, ble den utsatt til 4. og 5. august. HER kan dere lese programmet for lørdag og HER for søndag!  

Vi gratulerer Lionel og Gøran!

artikkelbilde Momarken Toto AS gratulerer Lionel og Gøran Antonsen med nok en seier i N.M. Det skjedde på Biri søndag og seieren var overlegen. Vi er stolte av dere!  

Rutineløp torsdag 9. august 2018

artikkelbilde Momarken arrangerer rutineløp torsdag 9. august kl. 18.00. Dette til info.  

Husk Kala Travpark søndag 12. august kl. 14.00!

artikkelbilde Velkommen til årets totostevne på Kala Travpark, Sarpsborg. Mange fine løp og trivelig stemning. Har du hest å melde til løpene? Se i Løpsbulletinen for juli og august. Innmelding til Momarken tirsdag 7. august innen kl. 8.30.  

Ponnilandsleier på Momarken 4. og 5. august 2018!

artikkelbilde På grunn av Salmonella utbruddet i juni, ble leiren avlyst. Den skulle egentlig vært arrangert siste helgen i juni. Vel, den ble ikke avlyst, men utsatt! Nå har Østfold Travforbund fått godkjennelse til at den kan arrangeres første helgen i august. Dermed har det meste ordnet seg. Det blir mange ponniløp begge dager og mye morsomt! Har du lyst til å stikke innom er du velkommen! Når leiren nærm...  Les mer

Velkommen til travstevne tirsdag 17. juli kl. 18.30!

artikkelbilde HER kan du lese vårt program for stevnet tirsdag 17. juli. Det første løpet starter kl. 18.55, noe som også er første avdeling av V65 spillet. Vi har åtte fine løp på programmet.En trivelig julikveld på Momarken er ikke å forakte! Ponniløpet starter kl. 17.35.Velkommen til en hyggelig sommerkveld på Momarken med trav " live ".  

Velkommen til lunsjtrav på Momarken torsdag 12. juli!

artikkelbilde Torsdag denne uka er det trav på Momarken. Da skal vi arrangere lunsjtrav, og programmet kan du lese HER. Det første løpet starter kl. 13.40, noe som også er første avdeling av V5 spillet. Lyst på en time med trav " live " midt på dagen ? Da er Momarken stedet - velkommen!  

Velkommen til travstevne tirsdag 10. juli kl. 18.30!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt stevne tirsdag 10. juli. Det første løpet starter kl. 18.55, noe som også er første avdeling av V65 spillet. Vi kan, som vanlig, tilby 8 fine og fyldige løp. Hvorfor ikke avlegge Momarken et besøk tirsdag kveld? Velkommen!  

Velkommen til V75 stevne på Momarken lørdag 30. juni!

artikkelbilde Kommende lørdag er det igjen klart for et nytt V75 stevne her på Momarken. Vi kan by på 9 flotte løp, og ikke minst tre flotte minneløp. HER kan du lese programmet. Stevnestart er satt til kl. 13.30, og det første løpet starter kl. 14.10. Ponniløpet går kl. 13.00. Restauranten tilbyr en smakfull buffet med både varme og kalde retter. Og det skulle ikke forundre oss om det blir grill lukt ute....  

Reg. Momarken stiller med to kusker i N.M. i helgen!

artikkelbilde Fredag og lørdag denne uka arrangeres N.M. for travtrenere. Det skal kjøres fem løp på fredag og på V75 stevnet på lørdag tre løp. Momarkens representant er hjemmebanens egen Per Oleg Midtfjeld. Dyktige Oleg kommer nok til å ivareta sine sjanser! Han får følge oppover av Ole Johan Østre. Han deltar i denne mesterskaps klassen for første gang. Grunnet noen forfall har han kommet inn som...  

Lyst på en av disse?

artikkelbilde Under vårt V75 stevne 30. juni vil disse bli utdelt. Det er noen meget flotte sølv ærespremier som deles ut til vinnerne av minneløpene til Per Rakkestad, Ole Uttisrud og Holm Holmsen. Selv om det er litt magre tider innen travsporten, har Momarken holdt på tradisjonen vedr. flotte ærespremier i våre største løp. Det betyr mye for en hesteeier å ta med seg en slik pokal hjem etter dysten her de...  Les mer

Momarken igår!

artikkelbilde I en tid med sviktende omsetning, Salmonella utbrudd og avlyst ponnilandsleir er det viktig å rette blikket fremover samt dvele litt med alt det positive som skjer! Etter en dag med masse jobbing på anlegget vedr. restriksjoner og forhåndsregler i samband med Salmonella saken før løpsdagen i går, kunne vi ønske velkommen til en trivelig kveld. Vi hadde besøk av 30 gjester fra Sarpsborg 08 som...  

Informasjon til alle aktive under stevnet 30. juni

artikkelbilde  HER kan du lese litt nyttig og viktig informasjon til alle aktive under stevnet 30.juni  

Rutineløp på Momarken 21. juni er avlyst!

Dette p.g.a. restriksjoner og forhåndsregler vedr. Salmonella utbruddet. Momarken Toto AS  

Salmonella - ytterligere info.

HER kan du lese viktig informasjon som gjelder bl.a. vår løpsdag 19. juni!  

Vedr. Salmonella og restriksjoner på Momarken i kveld 19. juni!

Det er idag ikke tillatt for hester oppstallet utenfor Momarken å komme til Momarken for trening. I en pressemelding fra DNT heter det:"  På løpsdager skal det ikke tillates at trenere tar med hester for hurtigkjøring til banen ". Gjelder selvsagt alle kategorier trenere. Dette til info.  

Ponnilandsleiren på Momarken 22.-24. juni avlyses!

P.g.a. Salmonella utbruddet har DNT sett seg nødt til å avlyse ponnilandsleiren. Se pressemelding fra DNT HER . Vi kommer med fortløpende informasjon. Dette er veldig synd. Mange barn ( og voksne ) hadde gledet seg til denne helgen, og mange i arrangør staben har lagt ned mange timers arbeide. Likevel er det nok riktig med avlysning denne gang, så det får vi bare respektere.  

Sarpsborg dagen på Momarken 19. juni!

artikkelbilde Kommende tirsdag er det igjen klart for årets besøk av Sarpsborg 08. Momarken Toto AS har i mange år vært en sponsor, dog ganske liten, til Sarpsborg fotballen. Det har vi vært siden lenge før Sarpsborg 08 ble dannet. Etterhvert har dette samarbeidet blitt svært så morsomt, ikke minst etter klubbens suksess på fotball banen. Mange er interessert i både fotball og trav - sport, spill og spenning...  Les mer

Velkommen til travstevne tirsdag 19. juni kl. 18.30!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt travstevne tirsdag 19. juni. Det er snart midtsommer, og hva er vel bedre enn et besøk til Momarken! Vi kan tilby åtte fine og fyldige løp. Det første starter kl. 18.55, noe som også er første avdeling av V65 spillet. Velkommen til en trivelig kveld på Momarken!  

Rallycross på Momarken kommende helg!

artikkelbilde Lørdag 16 og søndag 17. juni er det nytt rallycross stevne her på Momarken. Av den grunn stenges banen for trening fra og med fredag kl. 13.00  

Velkommen til travstevne tirsdag 12. juni!

artikkelbilde Tirsdag 12. juni ruller sulkyhjulene igjen på Momarken. HER kan du lese programmet. Åtte fine løp og en spennende og ikke minst svært vanskelig V65! Det første løpet starter kl. 18.55, og ponniløpet går kl. 17.30. Denne gang kan vi ønske Råde og Onsøy Travlag velkommen med sponsorer og gjester. Velkommen til trivelig Momarken trav!  

Ridestevne i helgen!

artikkelbilde Kommende helg har Hekla ridestevne på Momarken. Da stenges banen fra kl. 16.00 på fredag. Dette til info.Gjelder altså fredag 8. juni - søndag 10. juni. Momarken Toto AS  

Sommertrav på Momarken!

artikkelbilde Nå går vi inn i juni, og dermed kan vi presentere vårt Sommertrav!  Vi kan tilby en rekke trivlige stevner, ikke minst vår V75 runde lørdag 30. juni.  HER kan du se en oversikt over våre stevner denne sommeren. Velkommen skal dere være!  

Vedlikeholds høvling av banen tirsdag 5. juni!

artikkelbilde Tirsdag 5. juni stenges banen p.g.a. høvling av banen. Dette til info. Momarken Toto AS