Nyheter

Velkommen til lunjstrav på Momarken torsdag 20. februar!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt lunsjtrav på Momarken torsdag 20. februar. Vi kan tilby syv fine løp, og legg merke til at vi har mange hester til start. Det kan fort sørge for gode utbetalinger både i V4 og i V5 spillet. Det første løpet starter kl. 12.20, som også er første start i V4 spillet. Stallkroa er åpen, det samme er kiosken i spillehallen. Velkommen til trivelig lunsjtrav!  

Velkommen til trivelig tirsdagstrav!

artikkelbilde HER kan du lese programmet vårt for tirsdag 4. februar. Denne kvelden kan vi by på åtte løp og både V65 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 18.55. Restauranten kan friste med lekre retter og en hyggelig atmosfære. Ta dere en tur - velkomne er dere!  

Velkommen til søndagstrav 26. januar!

artikkelbilde Så kan vi igjen ønske velkommen til trav her på Momarken. Søndag 26. januar kan vi tilby et flott program med både V65 og V5 spill.Restauranten åpner kl. 16.00, så det er bare å ta søndagsmiddagen her. Det første løpet starter kl. 18.15. Før den tid har vi to ponniløp. De starter kl. 16.50 og 17.30. Trav er best " live " og vi ønsker velkommen til et trivelig travstevne. HER kan du lese...  

Bli med på festen!

artikkelbilde Så kan vi ønske velkommen til bursdagsfesten her på Momarken travbane. Vi fyller 100 år på fredag 17. januar. I tillegg til et spennende travstevne, kan vi tilby både kåseri med et historisk tilbakeblikk, ny restaurantør og live band! Serveringen åpner kl. 16.30, kåseri kl. 17.30 og det første løpet kl. 18.55. Vi kan tilby åtte fyldige og fine løp. Programmet kan du lese HER! Velkommen!      Les mer

Velkommen til vårt stevne fredag 17. januar!

artikkelbilde HER kan du se vår annonse til vårt jubileumsstevne fredag 17. januar. Husk å bestille bord - velkommen til en trivelig kveld!  

Nytt stevne på Momarken torsdag 9. januar!

artikkelbilde Nytt år og nye muligheter! Vårt første stevne i 2020 er et Dagens Rett stevne torsdag 9. januar. Det første løpet starter kl. 12.20, og vi kan tilby 7 fine løp. Det er internasjonalt spill og vi tilbyr både V4 og V5 spill. HER kan du lese programmet. Neste stevne er fredag 17. januar. Da feirer vi bursdag. Dette kan du lese mer om i programmet. Velkommen begge dager!  

Momarkens championer 2019

artikkelbilde På vår siste løpsdag ble våre championer behørig hyllet og de mottok både sølvpokaler og blomster. For femte gang ble Eirik Høitomt trener champion. Denne gang med 19 seire. Magnus Teien Gundersen tok sitt fjerde championat som stallansatt med fine 11 seire. Blant amatørene ble igjen Frode Mjølnerød best. Han sikret seg også pokalen i 2017. Nå holdt det med to seire. Kristine Kvasnes ble for...  Les mer

Velkommen til romjuls V75 på Momarken 3. juledag!

artikkelbilde Romjula er tid for trivelig juletrav på Momarken. Da kan vi ønske velkommen til V75 stevne fredag 27. desember. Ponniløpet starter kl. 17.50, og det første løpet starter kl. 18.38. Vi kan by på både V75, V5 og V4 spill. Tre flotte minneløp og jevne, fyldige løp. Restauranten åpner kl. 16.00. Husk å bestille bord snarest mulig- se annonse på nettsiden vår. Barna får også besøk av Nissen.. HER ka...  Les mer

Forlenger innmeldingsfristen til Norsk Oaks 2020!

artikkelbilde Hvis du ikke har medlt til Norsk Oaks 2020, har du fortsatt muligheten. Fristen er satt til 19. desember, men da er det også slutt.Vil du være med i kampen om 300.000 er det bare å melde.  

Finale vinnerne i Ø.T. serien for stallansatte!

artikkelbilde Tirsdag 10 desember kjørte vi finaleløpene i serien for stallansatte. Vinnerne av de to løpene ble Ole-Christian Kjenner med Rakkestad hesten Key To Happen og Joakim Hansen med Skiptvet hesten Glazier's Support. Dermed vanket det to tusen kroner fra Momarken Toto AS til hver av kuskene. Sammenlagt seieren gikk til Magnus Teien Gundersen og nettopp Kjenner ( 2. plass ) og Hansen. For de...  

Kveldens rutineløp avlyses!

artikkelbilde Grunnet vanskelige baneforhold avlyses rutineløpene i kveld, torsdag 12. desember.  

27. desember er det V75 på Momarken!

artikkelbilde Fredag 27. desember arrangerer vi igjen vårt tradisjonelle V75 stevne i romjula. Som alltid regner vi med god stemning og masse folk. Det er ingen grunn til å vente med å bestille bord. Annonsen for vårt stevne finner du HER . Velkommen!  

Velkommen til førjulstrav tirsdag 10. desember!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for tirsdag 10. desember. Det første løpet starter kl. 18.55. Syv fine og jevne løp, med også denne gang mange hester til start. Her får dere en god julemiddag med forrett og desert til kun 198,-. Velkommen til trivelig førjulstrav!  

Baneforholdene torsdag 28. november!

artikkelbilde I dag vil ikke banen bli ytterligere brøytet. Det er meldt kuldegrader, og det er en fordel å la snøen ligge inntil videre. Banen blir brøytet i morgen fredag. Banen er åpen for trening, men blir altså ikke brøytet. Dette til info. Momarken Toto AS  

Velkommen til førjulstrav på Momarken!

artikkelbilde Tirsdag 3. desember er det igjen klart for trav på Momarken. Denne gang kan vi tilby et meget flott sportslig program. Fyldige og fine felter med de to Oaks-Bonus løpene som dagens høydepunkter. Se løpene 5 og 6- mange av våre aller beste 4-års hopper er på plass, både varm og kaldblods. Det første løpet starter kl. 18.55, ponniløpet arrangeres kl. 18.00. I kveld er det julemat på menyen. HER k...  Les mer

Lyst på 60.000?

artikkelbilde Tirsdag 3. desember kjører vi Oaka-Bonus løpene for våre 4-års kaldblodshopper og 4-års norskfødte varmblods hopper. Førstepremiene i begge løpene er på fine 60.000. Ikke mange løp om dagen som kan tilby det? Innmelding er innen 8.30 onsdag denne uka, 27. november. HER kan du hvilke varmblods som kan meldes til løpet, og HER de kalde. Håper på to fine felt!  

Torsdag 14. november er det lunsjtrav på Momarken!

artikkelbilde Velkommen til lunsjtrav på Momarken torsdag 14. november. Vi kan by på fem fine og fyldige løp. Det første løpet starter kl. 13.40, noe som også er første avdeling i V5 spillet. HER kan du lese programmet.  

Velkommen til vårt søndagstrav 10. november!

artikkelbilde Søndag 10. november er det farsdag og ikke minst nytt travstevne på Momarken. Ta med far på sport, spill og spenning! HER kan du lese programmet. Vi kan by på åtte fine løp og hele to ponniløp. De går av stabelen 16.55 og 17.05. Det første ordinære løpet starter kl. 18.15.Det er fine og fyldige felter og både V65 og V5 spill.Velkommen!  

Velkommen til søndagstrav på Momarken!

artikkelbilde Kommende søndag 3. november er det klart for et nytt travstevne på Momarken. Det første løpet starter kl. 18.15, noe som også er første avdeling av V65 spillet. Vi kan også tilby et spennende V5 spill.Dette er Trøgstad Travkjørerselskaps dag på Momarken. I tillegg kjører vi et fint amatør løp i regi av Østfold Hesteeierforening. Restauranten åpner kl 17.00. Hva med og ta søndagsmiddagen her? HE...  Les mer

Velkommen til et nytt travstevne på Momarken tirsdag 29. oktober!

artikkelbilde HER kan du lese programmet vårt for tirsdag 29. oktober. Denne gang kan vi by på ni løp, og det første starter kl.18.30. V65 spillet starter opp fra løp nr. to kl. 18.55. Før den tid har vi bl.a. et ponniløp kl. 18.00. Restauranten åpner kl. 17.00. Velkommen!  

Ny daglig leder på Momarken!

artikkelbilde Harald Aase er er ny daglig leder på Momarken i en 50% stilling. HER kan du lese mer!  

Trømborg Travlag inviterer til julebord!

artikkelbilde HER dere kan lese annonsen - velkommen!  

Ekstra dag på Bruktmarkedet!

artikkelbilde Bruktmarkedet i Idun bygget /stallringen på Momarken ble en suksess. Mye salg som gir et stort bidrag til årets Rosa sløyfe-aksjon. Vi kommer tilbake til endelig resultat, men de driftige damene har også åpent for å selge ut siste rest til helt sikkert veldig lave priser ONSDAG 23. oktober fra 18.30 til 20.00. Møt opp for å sikre deg en godbit!  

Velkommen til alle barn lørdag 19. oktober!

artikkelbilde Under vårt V75 stevne lørdag 19. oktober inviterer vi alle barna til " Sirkusskole " i Lekehjørnet i spillehallen kl. 15.15. Her skjer det mye moro - velkommen er dere!