Nyheter

Torsdag 14. november er det lunsjtrav på Momarken!

artikkelbilde Velkommen til lunsjtrav på Momarken torsdag 14. november. Vi kan by på fem fine og fyldige løp. Det første løpet starter kl. 13.40, noe som også er første avdeling i V5 spillet. HER kan du lese programmet.  

Velkommen til vårt søndagstrav 10. november!

artikkelbilde Søndag 10. november er det farsdag og ikke minst nytt travstevne på Momarken. Ta med far på sport, spill og spenning! HER kan du lese programmet. Vi kan by på åtte fine løp og hele to ponniløp. De går av stabelen 16.55 og 17.05. Det første ordinære løpet starter kl. 18.15.Det er fine og fyldige felter og både V65 og V5 spill.Velkommen!  

Velkommen til søndagstrav på Momarken!

artikkelbilde Kommende søndag 3. november er det klart for et nytt travstevne på Momarken. Det første løpet starter kl. 18.15, noe som også er første avdeling av V65 spillet. Vi kan også tilby et spennende V5 spill.Dette er Trøgstad Travkjørerselskaps dag på Momarken. I tillegg kjører vi et fint amatør løp i regi av Østfold Hesteeierforening. Restauranten åpner kl 17.00. Hva med og ta søndagsmiddagen her? HE...  Les mer

Velkommen til et nytt travstevne på Momarken tirsdag 29. oktober!

artikkelbilde HER kan du lese programmet vårt for tirsdag 29. oktober. Denne gang kan vi by på ni løp, og det første starter kl.18.30. V65 spillet starter opp fra løp nr. to kl. 18.55. Før den tid har vi bl.a. et ponniløp kl. 18.00. Restauranten åpner kl. 17.00. Velkommen!  

Ny daglig leder på Momarken!

artikkelbilde Harald Aase er er ny daglig leder på Momarken i en 50% stilling. HER kan du lese mer!  

Trømborg Travlag inviterer til julebord!

artikkelbilde HER dere kan lese annonsen - velkommen!  

Ekstra dag på Bruktmarkedet!

artikkelbilde Bruktmarkedet i Idun bygget /stallringen på Momarken ble en suksess. Mye salg som gir et stort bidrag til årets Rosa sløyfe-aksjon. Vi kommer tilbake til endelig resultat, men de driftige damene har også åpent for å selge ut siste rest til helt sikkert veldig lave priser ONSDAG 23. oktober fra 18.30 til 20.00. Møt opp for å sikre deg en godbit!  

Velkommen til alle barn lørdag 19. oktober!

artikkelbilde Under vårt V75 stevne lørdag 19. oktober inviterer vi alle barna til " Sirkusskole " i Lekehjørnet i spillehallen kl. 15.15. Her skjer det mye moro - velkommen er dere!  

Velkommen til Momarken lørdag 19. oktober!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt V75 stevne lørdag 19. oktober. Det første løpet starter kl. 14.10. Før det har vi et ponniløp kl.13.50. Mange flotte løp med Norsk Oaks som våre hovedløp. Vi kan tilby både V75, V5 og V4 spill. I restauranten er det " Oktober - festival " med mye god mat og topp stemning. Velkommen er dere!  

Velkommen til Bruktmarked 19.oktober kl. 12.00-17.00!

artikkelbilde HER kan du lese hele annonsen for Bruktmarkedet på Momarken lørdag 19. oktober. Hele inntekten går til Kreftforeningens Rosa sløyfe-aksjon. Bruktmarkedet er åpent fra 12.00 til 17.00 og befinner seg i Idun bygget / Markedsplassen på stallsiden.Her er det også ponniridning fra kl. 13.00 til 15.00.Momarken Toto AS vil rette en stor takk til de driftige damene som står bak dette flotte initiativet.  

Besøk fra Vg2 Hestefag- Kalnes

artikkelbilde Under vårt travstevne tirsdag denne uka, hadde vi også besøk av elever og lærere fra Vg2 Hestefag, Kalnes. En fin gjeng på nærmere 25 personer fikk et innblikk i travsporten, Momarken, museet og ikke minst et besøk i stallen til Jens Kristian Brenne. De avsluttet med å se noen av løpene fra vårt Gjesterom i restauranten samt ikke minst en matbit! Det er alltid trivelig med besøk fra Kalnes og v...  Les mer

Lykke til, Lionel og Gøran!

artikkelbilde Som ifjor skal Lionel og Gøran Antonsen representere Norge i V.M. på Yonkers banen i U.S.A. I 2018 ble den knepent slått til andreplass, men gjorde altså et kjempeløp. Den gang fikk de med seg over 2. mill.! Vi håper at reisen og oppholdet har vært bra, og sier lykke til på lørdag!  

Oaks Revansjene 19. oktober- disse kan meldes!

artikkelbilde Under vårt V75 stevne 19. oktober kjører vi også Oaks revansjene for 4-årige hopper kaldblods samt norskfødte 4-årige varmblods hopper. Begge løpene har en førstepremie på hele 100.000 ! Innmelding innen mandag 14. oktober kl. 8.30. HER kan du se hvilke varmblods hopper som kan meldes til løpet, og HER når det gjelder de kalde.Melder du ikke, vinner du ikke...  

Velkommen til travstevne tirsdag 8. oktober kl. 18.30!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt stevne tirsdag 10. oktober. Vi har åtte fine løp på programmet og kan by på både V65 og V5 spill. Det første løpet starter kl.18.55. Restauranten åpner kl. 17.00.Velkommen til trivelig oktobertrav og kom tilbake den 19. oktober. Da er det stort V75 stevne her på Momarken!  

Rallycross på Momarken lørdag 12. og søndag 13. oktober 2019!

artikkelbilde Lørdag 12. og søndag 13. oktober er det rallycross her på Momarken. Da stenges banen for trening fra og med fredag 11. oktober kl. 15.00 og ut helgen. Dette til info. Med hilsen Momarken Toto AS  

Velkommen til Oaks kvalifiseringer på Momarken tirsdag 1. oktober!

artikkelbilde Kommende tirsdag 1. oktober er det nytt travstevne på Momarken. Denne kvelden kjøres bl.a. kval. til Norsk Oaks for 3-årige kald og varmblodshopper. Programmet kan du lese HER. Det første løpet starter kl. 18.55. Før det har vi bl.a. et ponniløp kl. 18.00. Vi kan tilby både V65 og V5 spill, og restauranten åpner kl. 17.00. Velkommen til et veldig spennende stevne.  

Momarken 100 år neste år!

artikkelbilde Momarken fyller, som sikkert mange vet, 100 år neste år.Vi går altså inn i et jubileumsår! En egen komitee er godt igang med å tilrettelegge mye spennende for de aktive, publikum, ja, ganske enkelt for alle. Etterhvert vil vi komme med stadig mer informasjon, men dere kan jo allerede nå merke dere følgende: Momarken har stiftelsesdato 17. januar 1920. 17. januar 2020 er en fredag. Da blir det...  

Åpent Info.møte på Momarken mandag 7. oktober kl. 18.00!

artikkelbilde Det inviteres til åpent info.møte på Momarken mandag 7. oktober kl. 18.00. Per Dag Hole fra Norsk Trav AS vil fortelle om aktuelle saker vedr. Norsk Trav AS. Møtet avholdes på vårt Gjesterom i restauranten.Velkommen!  

Rallycross på Momarken fredag til søndag kommende helg!

artikkelbilde Det er rallycross på Momarken kommende helg fra fredag 20. til søndag 22. september. Banen er da stengt de tre dagene.Dette til info. Momarken Toto AS  

Husk å melde til Oaks kvalifiseringer!

artikkelbilde Lørdag 19. oktober kjøres Oaks finalene med 300.000 i førstepremie. Kvalifiseringene går av stabelen under vårt stevne tirsdag 1. oktober. Disse har 30.000 til vinneren, 8 premier med 4.000 som minste premie! Innmelding innen kl. 8.30 onsdag 25. september, for utenlands registrerte dagen før. HER kan du se hvilke 3-års varmblodshopper som kan meldes til kval., og HER tilsvarende kalde. Vel møtt...  Les mer

Velkommen til travstevne mandag 16. september kl. 18.00!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt stevne mandag 16. september. Husk det er mandagsstevne, ikke tirsdag som er mest vanlig! Det første løpet starter kl. 18.55, og vi kan tilby både V65 og V5 spill. Dette er også Rakkestad og Degernes Travselskaps dag på banen. Vi håper alle får en trivelig travkveld - velkommen er dere!  

Momarken Toto gratulerer!

artikkelbilde Sist søndag var det klart for årets klasseløps finaler på Bjerke. Reg. Momarken gjorde seg gjeldende denne gang også. Helt til topps gikk Dale Anne i Derby for hopper. Tiden ble 26,9 og vinneroddsen hele 31,9. Førstepremien var på hele 750.000. Den flotte hoppa trenes og er eiet av Arne Johannessen fra Skiptvet. I løpet ble hun kjørt av Per Oleg Midtfjeld.En meget sterk og populær prestasjon. V...  Les mer

Hekla ridestevne på Momarken 14. og 15. september

artikkelbilde Kommende helg lørdag og søndag er det ridestevne på Momarken. Dermed stenges banen for trening lørdag og søndag.  

Innlegg vedr. travsportens pressede situasjon!

artikkelbilde Stortingsrepresentant Stein Erik Lauvås ( AP ) har bedt landbruks og matminister Olaug Bollestad om en redegjørelse ang. travsportens pressede situasjon. Det kan du lese om HER.  

Stall Resa og Momarken på besøk hos Sarpsborg 08!

artikkelbilde Under Fanzone foran hjemmekampen sist søndag til Sarpsborg 08 var det mange aktiviteter for publikum, ikke minst for barna. Bl.a. hadde Momarken og Stall Resa en egen stand hvor det viktigste var å tilby barna ponniridning eller kjøring med ponni. Det var veldig populært og det må ha vært langt opp mot 100 barn som fikk seg en tur. En stor takk til Stall Resa som alltid stiller velvillig opp.  ...  Les mer

Velkommen til travstevne tirsdag 3. september kl. 18.00!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt stevne tirsdag 3. september. Åtte fine  og fyldige løp kan vi tilby, med kval. til Momarken Cup og Damegruppas Dobbel som våre hovedløp. Ponniløpet starter kl. 18.00 og det første ordinære løpet kl. 18.55. Vi tilbyr både V65 og V5 spill. Restauranten åpner kl. 17.00. Velkommen til et trivelig september stevne!  

Festdager på Momarken i uke 35!

artikkelbilde Fra 29. august til 1.september gjester nok en gang Festdager Momarken. Denne gang vil de oppholde seg på indre bane. HER kan du lese hvilke flotte artister som kommer dette året. For de som trener hester vil det denne uka ( uke 35 ) bli begrensede treninigsmuligheter på banen. Den er oppe på vanlig dagtid, men vær obs på at det vil være karuseller etc. på indre bane. Vi preparerer trenings løyp...  Les mer

Arne Gjølbergs Minneløp 18. august

artikkelbilde Råde og Onsøy Travlag fyller i år 100 år. Vi gratulerer! I den forbindelse kjøres Arne Gjølbergs Minneløp. HER kan du lese om han.