Nyheter

Tirsdag 9. juni- nytt travstevne på Momarken!

artikkelbilde Tirsdag 9. juni kl. 16.20 er vi igang igjen. Også denne gang med seks løp og både V65 og V4 spill. Fortsatt blir det uten publikum. HER kan du lese programmet. Sats gjerne noen kroner i spillet. Om ikke lenge håper vi at det kan åpnes for publikum igjen.  

2. juni ruller sulkyhjulene igjen!

artikkelbilde Tirsdag 2. juni er det nytt travstevne på Momarken. Også denne gang uten publikum. Seks løp med både V65 og V4 spill. Vi håper på god omsetning, samt at vi ønsker at vi om ikke så lenge igjen kan invitere vårt publikum. HER kan du lese programmet.  

Beretning og regnskap 2019.

artikkelbilde HER kan du lese utgaven for 2019. Som kjent skal vi i år avholde to separate generalforsamlinger. Den første er for Momarken Toto AS torsdag 28. mai kl. 18.00. Den andre torsdag 4. juni kl. 18.00. Det gjelder Momarken Travbaen AS. Årsaken er situasjoen vedr. Covid 19 ( Korona ).  

17. mai tall!

artikkelbilde Som kjent arrangerte Momarken travstevne på selveste 17. mai i år. Det ble kjørt uten publikum og seks løp var på programmet. Det var tydelig at spillerne satt pris på dette. Hele 5,5 mill. fant veien til " spillelukene ". Av dette ble ca. 2,7 mill.omsatt i V65 spillet. Momarken takker for godt spill til våre løp og ønsker alle en fin mai videre!  

17. mai og trav på Momarken- for de aktive!

artikkelbilde 17.mai ruller sulkyhjulene igjen på Momarken. Vi har takket ja til en ekstra løpsdag, og det på selveste 17. mai. Dët blir seks løp og det første starter 18.15. Nå om dagen arrangeres travstevnene uten publikum, det samme skjer nå. HER kan du lese programmet. Lever gjerne en V65 eller V4 bong. Da kan du sikre deg noen ekstra mai kroner. Vi sier bare lykke til og hurra-hurra!  

Nytt travstevne på Momarken!

artikkelbilde Momarken er aktiv om dagen. Tre stevner i mai på 14 dager er ikke så verst..  HER er programmet for tirsdag 12. mai. Også denne gang er det uten publikum, men spill gjerne! Travsporten trenger all den omsetning vi kan klare! Så håper vi at vi om ikke lenge kan åpne for ihvertfall et brukbart antall tilskuere.  

Vi fortsetter med trav søndag 3. mai!

artikkelbilde HER kan du lese løpsoppsettet for vårt stevne søndag 3. mai. Seks løp står på programmet, men som sist må vi kjøre UTEN publikum. Det er viktig å merke seg, men spill gjerne både V65 og V4 spill. Travsporten trenger mest mulig omsetning til norske stevner, så bli med på dugnaden! Vi håper å åpne opp for publikum om ikke så lenge, men på søndag må du nok være hjemme!  

Trav på Momarken tirsdag 28. april!

Vi er nå igang igjen med trav på Momarken. Tirsdag 28. april kjører vi seks løp med V65 og V4 spill.Merk dere at det IKKE er åpent for publkum! Banene har fått lov til å arrangere stevner, men en forutsetning er at stevnene er stengt for publikum. Vennligst respekter dette. Løpene går på Rikstoto Direkte, og starter opp kl. 16.20. Vi håper på godt spill, og setter stor pris på god omsetning i e...  Les mer

Smittevern på travbanen!

artikkelbilde HER kan du lese retningslinjer og gode råd hvis du skal starte på travbanene om dagen. Dette gjelder også Momarken! Les igjennom nøye, følg instruksene og de reglene som gjelder. Da kan vi sammen skape trygge og gode stevner. Velkommen til Momarken og endelig trav " live " igjen!  

Meld til prøveløp på Momarken!

artikkelbilde Hei!  Etter en pause, er det nå klart for en prøveløpsdag på Momarken. Torsdag 23. april kl. 18.00 starter vi opp med en kveld med kun prøveløp. Det vil være klare smittevern tiltak for alle som er tilstede, og publikum har ikke adgang til Momarken travbane. Vi håper mange av de aktive har flere hester klare for prøveløp, og innnmelding er innen onsdag kl. 8.30.  

Momarken åpner banen for trening for alle

artikkelbilde Etter en drøy uke med restriksjoner for trening av hester på Momarken travbane, blir banen igjen åpen for alle fra og med tirsdag 24. mars. HER kan du lese årsak og ikke minst mer rundt dette tema.  

Hva gikk vi glipp av?

artikkelbilde Om to dager skulle vi ha arrangert årets Unionskamp. Som alle vet,blir det ikke noe av. Travsporten er lagt på vent, som så mange andre sider av av nærings/idrettslivet. På Momarken er de fleste permittert , men det blir litt jobbing likevel. Vi skal være klare til å arrangere travløp så snart vi får lov! Kan vi si litt om stevnet vi gikk glipp av? Ja, Norsk Rikstoto og Momarken Toto AS har i...  

Unionskampen avlyses!

artikkelbilde Som sikkert alle nå vet, er alle travstevner i landet avlyst fra, i første omgang, 13. mars til 26. mars. Dermed blir det ikke noe av Unionskampen på Momarken 21. mars. Veldig synd, men i disse tider en korrekt avgjørelse. Vi kommer sterkt tilbake!  

Til alle brukere av Momarken Travbane.

artikkelbilde Som følge av at alle travløp, gjeldende fra dags dato, i Norge er avlyst vil vi innføre følgende tiltak. Rundbane og staller er stengt for alle, unntatt for trenere og ansatte med hest på banen. Trenerboden og stallkroa er stengt for alle. Veterinærklinikken er stengt og alle må gjøre egne avtaler med veterinærer. Kontoret på banen er stengt og medarbeidere kontaktes kun per telefon eller mail....  Les mer

Utsetter Generalforsamlingene

artikkelbilde Momarken Toto AS og AS Momarken Travbane utsetter sine generalforsamlinger 26. mars på ubestemt tid. Dette som følge av faren for spredning av corona-virus.Vi avlyser også alle andre møter i vår regi, inkludert kommende mandags styremøter. Nye datoer fastsettes ikke før vi får klarsignal for at vi får beskjed om at situasjonen normaliseres. Spørsmål rettes til: Daglig leder Harald Aase - tlf. 9...  Les mer

Unionskampen, V75 stevnet lørdag 21. mars, arrangeres uten publikum!

artikkelbilde Grunnet utviklingen i spredning av Corona virus blir det ingen Unionskamp med publikum til stede. I dag ble det klart at sentrale travmyndigheter tillater at det arrangeres travløp, men det må være uten publikum og ingen serveringspunkter åpne.Etter mange ukers forberedelser og forventninger, beklager vi å måtte meddele dette. Etter siste dagers utvikling i denne smittesaken, og etter pålegg fr...  Les mer

Foredraget med og om Lutfi Kolgjini avlyses!

artikkelbilde Grunnet anbefalinger fra både lokale og sentrale helsemyndigheter, har Momarken Toto AS og Norsk Rikstoto valgt å avlyse det planlagte arrangementet på Scandic Brennemoen fredag 20. mars. Vi beklager dette sterkt, men håper å komme tilbake sterkere en annen gang.  

Unionskampen 2020 - like om hjørnet!

artikkelbilde Vårt felles V75 stevne med Sverige, Unionskampen, nærmer seg med stormskritt. Lørdag 21. mars er det igjen klart for Steinlagers Æresløp, Østfoldpokalen og mange andre spennende oppgjør. HER kan du lese vår annonse for stevnet. Det skjer mye artig, og trenger du bord i restauranten, må du være snar! De fleste er allerede booket!  

Smittevern - Momarken tar dette på alvor!

artikkelbilde HE R kan du lese litt om generelle råd og veiledning innenfor smittevern, men også om hva Momarken Toto AS og EventPartner Norge AS gjør for å hindre smitte av corona viruset.  

Velkommen til vårt travstevne tirsdag 10. mars!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt stevne tirsdag 10. mars. Denne gang kan vi by på hele ni løp. Vanligvis kjører vi åtte, men på grunn av mange innmeldinger til Momarken, ble det denne gang et ekstra løp. Det setter vi pris på. Det første løpet starter kl. 18.30, og V65 spillet åpner med 1. avdeling kl. 18.55. Velkommen - og husk at det nå er kort tid igjen til Unionskampen lørdag 21. mars.  Les mer

Årets Generalforsamling i Momarken selskapene blir på torsdag 26. mars!

artikkelbilde Årets G.F. finner sted i restauranten på Momarken torsdag 26. mars kl. 18.00. Innkallelse inkl. Beretning og regnskap 2019 sendes ut i god tid før den 26. mars.  

Velkommen til travkveld på Scandic Brennemoen fredag 20. mars!

artikkelbilde Dagen før Unionskampen på Momarken, har vi gleden av å invitere til en kveld med Lutfi Kolgjini på Scandic Brennemoen. " Livet med Kolgjini " , både på og utenfor travbanen, blir presentert av hovedpersonen selv i skjønn forering med Tore Fyrand og Even Elvenes. Restauranten tilbyr en smakfull Unionskamp buffet, så her bør du unne deg en travkveld av de skjeldne. Husk påmelding - se vedlagte ...  Les mer

Nytt lunsjtrav på Momarken torsdag 27. februar!

artikkelbilde Kommende torsdag 27. februar er det nytt lunsjtrav på Momarken travbane. HER kan du lese programmet. Vi kan tilby syv fine løp og både V4 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 12.20,noe som også er første avdeling av V4 spillet. Kiosken i spillehallen er åpen, det samme er Stallkroa. Velkommen!  

Velkommen til lunjstrav på Momarken torsdag 20. februar!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt lunsjtrav på Momarken torsdag 20. februar. Vi kan tilby syv fine løp, og legg merke til at vi har mange hester til start. Det kan fort sørge for gode utbetalinger både i V4 og i V5 spillet. Det første løpet starter kl. 12.20, som også er første start i V4 spillet. Stallkroa er åpen, det samme er kiosken i spillehallen. Velkommen til trivelig lunsjtrav!  

Velkommen til trivelig tirsdagstrav!

artikkelbilde HER kan du lese programmet vårt for tirsdag 4. februar. Denne kvelden kan vi by på åtte løp og både V65 og V5 spill. Det første løpet starter kl. 18.55. Restauranten kan friste med lekre retter og en hyggelig atmosfære. Ta dere en tur - velkomne er dere!  

Velkommen til søndagstrav 26. januar!

artikkelbilde Så kan vi igjen ønske velkommen til trav her på Momarken. Søndag 26. januar kan vi tilby et flott program med både V65 og V5 spill.Restauranten åpner kl. 16.00, så det er bare å ta søndagsmiddagen her. Det første løpet starter kl. 18.15. Før den tid har vi to ponniløp. De starter kl. 16.50 og 17.30. Trav er best " live " og vi ønsker velkommen til et trivelig travstevne. HER kan du lese...