Nyheter

Ferrari B.R. - i år som i fjor!

artikkelbilde Ferrari B.R., trent og kjørt av Per Oleg Midtfjeld, gikk helt til topps i N.M. på Biri sist lørdag. Dermed gjentok de bragden fra i fjor. I år satset Oleg på et løp i dødens. Kunne se litt hardt ut, men Oleg viste hva han gjorde. Ut på oppløpet var lederen sluttkjørt, og Oleg måtte konsentrere seg om å ikke slippe ut hestene rett bak. Spesielt Lionel og Gøran Antonsen så farlige ut. De tråklet...  

Velkommen til travstevne tirsdag 21. juli!

artikkelbilde HER kan du lese programmet for vårt travstevne tirsdag 21. juli. Det første løpet starter kl. 18.55, og restauranten åpner kl. 17.00. Vi kan ha inntil 200 tilskurere, og dere trenger ikke betille bord. Vi er pliktige til å registrere alle besøkende. Derfor må alle møte opp i restauranten for registrering.Utover det kan man oppholde seg både ute og inne. Velkommen til et trivelig stevne!  

Oaks-Bonus for varmblodshopper 11. august

artikkelbilde På vår løpsdag tirsdag 11. august kjører vi bl.a. Oaks-Bonus for 4-års hoppene. Det er 50.000 samt sølvpokal til vinneren. HER kan du se hvilke hopper som kan meldes til løpet. Håper på et fint og fyldig felt!  

Travstevne på Momarken tirsdag 14. juli kl. 18.30!

artikkelbilde Kommende tirsdag 14. juli er det nytt travstevne på Momarken. Det første løpet starter kl. 18.55, og vi kan tilby både V65 og V5 spill. HER kan du lese programmet. Vi kan ha inntil 200 publikummere, men alle må registreres. Møt derfor opp i restauranten. Den åpner kl. 17.00. Velkommen!  

2-års bidraget igang..

artikkelbilde Som kjent har Momarken Toto AS, i samarbeide med noen partnere, satt igang konseptet " 2-års bidraget ". Se en annen sak på nettsiden vår.I forbindelse med vårt 100 års jubileum ønsker vi å bidra med 3.000,- til alle 2-åringer som klarer mønstringsløps kravet. Vel og merke hvis de er både eid og trent i reg. Momarken.Startskuddet gikk på Momarken tirsdag 7. juli. Hele seks flotte unghester klar...  Les mer

Trav på Momarken tirsdag 7. juli!

artikkelbilde Velkommen til travstevne på Momarken tirsdag 7. juli. Det første løpet starter kl. 18.55, noe som også er 1. avdeling i V65 spillet. Vi kan tilby 8 fine løp, og i tillegg til V65 og et V5 spill.Vi kan ha inntil 200 tilskuere, og ber om at alle som kommer går inn hovedinngangen til restauranten. Dette for at alle skal registreres. Restauranten tilbyr smakfulle sommerretter - både inne og ute. De...  Les mer

Ponnidag på Momarken lørdag 4. juli!

artikkelbilde Kommende lørdag 4. juli vil det være yrende liv her på banen. Da skal det arrangeres hele 11 ponniløp. Det første starter kl.11.00, det siste 14.20. Det vil da være nødvendig å stenge banen for annen trening fra kl. 10.00. Dette til info. Momarken Toto AS  

Spennende 2-års bidrag fra Momarken!

artikkelbilde Momarken Toto AS har, sammen med et godt knippe samarbeidspartnere, tilrettelagt et ekstra 2-års bidrag i år. Dette i sammenheng med vårt 100 års jubileum. Det kan du lese om HER !  

Velkommen til sommertrav på Momarken i juli!

artikkelbilde HER kan du se vår annonse for vårt sommertrav i juli. Vi har stevner 7, 14 og 21. juli. Velkommen!  

Rutineløp på Momarken torsdag 9. juli!

artikkelbilde Vi, det vil si damegruppa, fortsetter med rutineløp torsdag 9. juli kl. 18.00. Det er viktig at disse stevnene arrangeres med klare smitteverntiltak. Hestene skal meldes på forhånd til tlf.nr. 97684551. Dette innen tirsdag 7. juli kl. 16.00.  

V75 på Momarken lørdag 27. juni

artikkelbilde Denne helgen har vi trav både fredag og lørdag. 27. juni ønsker vi velkommen til vårt første V75 stevne i år. Unionskampen gikk som kjent fløyten, men nå er vi igang! Vi kan tilby fyldige og flotte felter. Ikke minst kan vi tilby tre tradisjonsrike minneløp. HER kan du lese programmet. For bordbestilling, ring 90814190 eller mail: reservasjon@epnorge.no   Det er kun 200 plasser, men i skrivende...  Les mer

Fredagstrav på Momarken!

artikkelbilde Så kan vi invitere til fredagstrav på Momarken. HER kan du lese programmet. Det første løpet starter kl. 18.30, og V65 start er kl. 18.55. Vi har en rekke flotte løp på programmet, inkl. Oaks-Bonus for kaldblods hoppene og Lords Æresløp. Lord var som kjent banens første vinner for snart 100 år siden! Vi kan ha et begrenset antall publikummere på plass. I skrivende stund er det ledige bord.Booki...  Les mer

Publikum tilbake på våre travstevner!

artikkelbilde Fra og med 26.juni har vi fått lov til å ha inntil 200 publikummere/gjester på våre travstevner. Det skal bli trivelig. Av den grunn har vi litt informasjon å by på, ikke minst vedr. bordbestilling. HER kan du lese den.  

Smittevern på travbanen fra og med 15. juni 2020

artikkelbilde Fra og med 15. juni har det kommet oppdaterte smittevern regler på travbanen. HER kan du lese om dem. Det er viktig og selv sette seg inn i disse.  

Rutineløp på Momarken mandag 29. juni

artikkelbilde Etter en pause er nå rutineløpene i gang igjen. Mandag 29. juni kl. 18.00 er første mulighet. Husk det er de samme smittevern tiltakene som under totostevner. Denne gang skal hestene meldes på forhånd til tlf. nr. 97684551. Dette innen fredag 26. juni kl. 13.00.  

Lyst på 50.000? Meld til Oaks-Bonus fredag 26. juni!

artikkelbilde Fredag 26. juni kjører vi et Oaks-Bonus løp for 4-årige kaldblodshopper. Dette er åpent for alle 4-års hopper som fortsatt står inne til løpene Oaks-Bonus og Oaks Revansjen. Det er 50.000 og sølvpokal til vinneren. HER kan du se hvilke hopper som kan meldes. Innmelding mandag 22. juni innen kl. 8.30.    

Per Oleg Midtfjeld til topps i OGP!

artikkelbilde Per Oleg Midtfjeld fornekter seg ikke. Når det handler om store penger, sølv og ære må han alltid regnes med. Så også i gårdsdagens Oslo Grand Prix. Etter at et par kusker hadde kjørt fra seg, overtok Oleg bak Ble du Gers og seilte inn til en klar seier. Hesten, som trenes av Frode Hamre, noterte den flotte tiden 1,10,0. Momarken Toto AS gratulerer!  

Tirsdag 9. juni- nytt travstevne på Momarken!

artikkelbilde Tirsdag 9. juni kl. 16.20 er vi igang igjen. Også denne gang med seks løp og både V65 og V4 spill. Fortsatt blir det uten publikum. HER kan du lese programmet. Sats gjerne noen kroner i spillet. Om ikke lenge håper vi at det kan åpnes for publikum igjen.  

2. juni ruller sulkyhjulene igjen!

artikkelbilde Tirsdag 2. juni er det nytt travstevne på Momarken. Også denne gang uten publikum. Seks løp med både V65 og V4 spill. Vi håper på god omsetning, samt at vi ønsker at vi om ikke så lenge igjen kan invitere vårt publikum. HER kan du lese programmet.  

Beretning og regnskap 2019.

artikkelbilde HER kan du lese utgaven for 2019. Som kjent skal vi i år avholde to separate generalforsamlinger. Den første er for Momarken Toto AS torsdag 28. mai kl. 18.00. Den andre torsdag 4. juni kl. 18.00. Det gjelder Momarken Travbaen AS. Årsaken er situasjoen vedr. Covid 19 ( Korona ).  

17. mai tall!

artikkelbilde Som kjent arrangerte Momarken travstevne på selveste 17. mai i år. Det ble kjørt uten publikum og seks løp var på programmet. Det var tydelig at spillerne satt pris på dette. Hele 5,5 mill. fant veien til " spillelukene ". Av dette ble ca. 2,7 mill.omsatt i V65 spillet. Momarken takker for godt spill til våre løp og ønsker alle en fin mai videre!  

17. mai og trav på Momarken- for de aktive!

artikkelbilde 17.mai ruller sulkyhjulene igjen på Momarken. Vi har takket ja til en ekstra løpsdag, og det på selveste 17. mai. Dët blir seks løp og det første starter 18.15. Nå om dagen arrangeres travstevnene uten publikum, det samme skjer nå. HER kan du lese programmet. Lever gjerne en V65 eller V4 bong. Da kan du sikre deg noen ekstra mai kroner. Vi sier bare lykke til og hurra-hurra!  

Nytt travstevne på Momarken!

artikkelbilde Momarken er aktiv om dagen. Tre stevner i mai på 14 dager er ikke så verst..  HER er programmet for tirsdag 12. mai. Også denne gang er det uten publikum, men spill gjerne! Travsporten trenger all den omsetning vi kan klare! Så håper vi at vi om ikke lenge kan åpne for ihvertfall et brukbart antall tilskuere.  

Vi fortsetter med trav søndag 3. mai!

artikkelbilde HER kan du lese løpsoppsettet for vårt stevne søndag 3. mai. Seks løp står på programmet, men som sist må vi kjøre UTEN publikum. Det er viktig å merke seg, men spill gjerne både V65 og V4 spill. Travsporten trenger mest mulig omsetning til norske stevner, så bli med på dugnaden! Vi håper å åpne opp for publikum om ikke så lenge, men på søndag må du nok være hjemme!  

Trav på Momarken tirsdag 28. april!

Vi er nå igang igjen med trav på Momarken. Tirsdag 28. april kjører vi seks løp med V65 og V4 spill.Merk dere at det IKKE er åpent for publkum! Banene har fått lov til å arrangere stevner, men en forutsetning er at stevnene er stengt for publikum. Vennligst respekter dette. Løpene går på Rikstoto Direkte, og starter opp kl. 16.20. Vi håper på godt spill, og setter stor pris på god omsetning i e...  Les mer

Smittevern på travbanen!

artikkelbilde HER kan du lese retningslinjer og gode råd hvis du skal starte på travbanene om dagen. Dette gjelder også Momarken! Les igjennom nøye, følg instruksene og de reglene som gjelder. Da kan vi sammen skape trygge og gode stevner. Velkommen til Momarken og endelig trav " live " igjen!  

Meld til prøveløp på Momarken!

artikkelbilde Hei!  Etter en pause, er det nå klart for en prøveløpsdag på Momarken. Torsdag 23. april kl. 18.00 starter vi opp med en kveld med kun prøveløp. Det vil være klare smittevern tiltak for alle som er tilstede, og publikum har ikke adgang til Momarken travbane. Vi håper mange av de aktive har flere hester klare for prøveløp, og innnmelding er innen onsdag kl. 8.30.