Velkommen til søndagstrav på Momarken!

Skrevet av KHS,  06.10.2021
Artikkelbilde
Saganatt, tilhørende Tore Sandaker fra Skiptvet, og trent og kjørt av Gøran Antonsen, er en lokal deltaker i sitt kval.løp til Oaks finalen. Blir det finaleplass? Foto: Øystein Gamlem

Søndag 10. oktober ønsker vi velkommen til et flott travstevne. Da er det klart for bl.a. kvalifiserings løp til Norsk Oaks. Finalene går på vårt V75 stevne lørdag 23. oktober. Her skal både 3-års varmblodshopper samt kaldblods kjempe om tilsammen 12 finaleplasser for begge raser. I finalen vanker det hele 300.000 til vinnerne samt heder, sølv og ære. De fleste av de beste stiller til start. Det er bare å studere programmet HER. Dette er også Trømborg Travlags dag på banen. Vi kan tilby hele 10 løp, og både V65, V5 og V4 spill. Her er det nok å velge i. Restauranten er åpen, det samme er Stallkro og totoluker. Det første løpet starter kl. 18.15. Før den tid har vi bl.a. et ponniløp kl. 17.05. Velkommen til en trivelig og spennende søndagskveld!