Velkommen til Trømborg Travlags dag og kval. til Norsk Oaks på Momarken!

Skrevet av KHS,  29.09.2016
Artikkelbilde
Hvalstad Ronja er så langt i år den hesten med flest starter på Momarken med sine åtte. I kveld er hun på gang igjen. Eieren Torstein Laupsa har også Hvalstad Odin i samme løp. Flott at han satser på Momarken - ref. " 2. premie konkurransen "..

Her kan du lese programmet for vårt stevne tirsdag 4. oktober. Det første løpet starter kl. 18.50, noe som også er første avdeling i V65 spillet. På dette stevnet er Trømborg Travlag vår samarbeidspartner. Ponniløpet starter forøvrig kl. 18.10. Vi har åtte fine løp på programmet, da ikke minst fem løp som er kval. til Norsk Oaks finalene lørdag 15. oktober. Alle de beste fra finalene i Hoppe-kriteriet stiller til start. Vi håper på spennende løp og stor stemning! Velkommen den 4. oktober!