Sterk sak

Skrevet av Richard Ekhaugen,  14.10.2012
Artikkelbilde
Slik så det ut da X.O. Hornline henviste skarpskodde konkurrenter til de tapendes rekker da han vant dette V65-løpet på Bjerke i slutten av juli. Foto: Hesteguiden.com.

X.O. Hornline lever opp til navnet sitt; den sterke vallaken trives fortreffelig på tirsdagens stayerdistanse i det avsluttende løpet på Momarken.

Allerede tre dager etter et vellykket V75-stevne braker det løs på Momarken igjen. Denne gangen venter dobbel V5-omgang under Halden og Omegn Travselskaps dag. Ole Jonny Solberg finner sin V5B-banker i det avsluttende stayerløpet. Fra innersporet mener den dyktige løpsreferenten at Søvik-vallaken X.O. Hornline har perfekte forutsetninger. Sist 7-åringen var ute over 2600 meter, endte det med seier. Den gang vant X.O. Hornline et V65-løp hvor han blant annet forviste gode Obtain til en plass i det slagne felt.