NM for damer og V75 på Momarken - et flott stevne!

Skrevet av KHS,  28.10.2020
Artikkelbilde
De tre beste: fra venstre Christina Kjenner med sølvmedalje, vinneren Maren Øyo og 3.plass Louise V. Trudvang. Foto: Øystein Gamlem

Sist lørdag arrangerte vi igjen V75 på Momarken med bl.a. Oaks løp og NM for damer. 200 tilskuere i restauranten skapte stemning, selv om det normalt ville vært langt flere! Vi fikk en ny flott banerekord av Nordli Alma. Dette var i klassen 4-års kaldblods hoppe auto. Solide vinnere også ellers, samt en meget sterk omsetning. 13,2 mill. i V75 omsetning og 17,6 mill. totalt på stevnet, er langt over hva som har vært på andre baner den siste tiden. N.M. gav oss to fine løp, og to lokale trenerseirer. Først ut var Midtfjeld trente Key To Happen. Han vant sikkert med Louise V. Trudvang i sulkyen. Deretter vant Maren Øyo med Brenne trente N.Y. Maaemo. Oddsen var på hele 79!  Vi takker Momarken Damegruppe for et godt samarbeide denne dagen, og Momarken Toto AS gratulerer alle vinnerne!