Artikkelbilde
Sports- og markedssjef Kjeld Henning Sandem. Foto: Hesteguiden.com.

Kjeld Henning Sandem fokuserer naturlig nok på hoppene i lederen til denne Oaks-lørdagen. Samtidig har han satt sammen et spennende tilbud til barna!

FINALENE I NORSK OAKS
er blitt to severdige løp. Dette store, viktige løpet for våre 3-års hopper av begge raser har virkelig klasse over seg. Vår beste tre-års kaldblods, som i år er ei hoppe, har valgt bakspor i finalen. Lannem Silje satt banerekord i sitt kval. løp, og blir stor favoritt. Kriterievinneren Åsrud Vilja kan bli lei nok å slå, men pokalen havner nok på Dovre! Jevnt tror vi det blir i klassen for varmblods hoppene. Her har vi samlet alle de beste, og kval.løpene viste at årgangen har mange svært så gode hester. Her er det ikke så enkelt å plukke ut vinneren. Glad Hall T. , Clara B.R. og Claudia B.R. blir mine favoritter! Disse to løpene har en førstepremie på kr. 300.000. De er dermed de høyest doterte løpene på Momarken. Dette er også helt i tråd med intensjonene i Sportsplanen. Unge hester, norskfødte og enda til hopper – det klinger godt!

VI FØLGER OPP MED 4-ÅRINGENE!
Som tradisjonen tilsier, følger vi også opp med Oaks Revansjene. Også dette to flotte løp. De to beste 4-års kaldblods hoppene er på plass. Tar Tema seg også av dette løpet, som hun gjorde med Norsk Oaks i fjor? Eller blir Wik Ida eller en av de andre for sterke? Blant de varme har vi Hoppe-Derby vinneren Chocolatique på startstreken. Hun får hard kamp av sølvvinneren i samme løp, Beverly B.R. Videre har vi Dream Play, Thai Passion og mange andre som sterke utfordrere! Kr. 100.000 venter vinneren. Det er lurt å melde til Oaks!